Het Bedrijf

In een groene omgeving voelen we ons gezonder en gelukkiger. Dankzij planten kunnen we leven, ademen en genieten van al het groen om ons heen. GROEN GELUK noemen we dat. Ons motto is dan ook: LOVE GREEN. LIVE GREEN. BE HAPPY!

We willen het VERSCHIL maken. Dat zie je terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn: GEDREVEN en EIGENZINNIG. Wij zijn VERSLAAFD AAN INNOVATIE en lopen graag voorop. We houden van planten en van mensen, SAMEN maken we de wereld groener. DOE JIJ MEE?

LET’S MAKE THE WORLD GREENER TOGETHER!

Onze PASSIE VOOR PLANTEN wordt sinds 1963 doorgegeven van vader op zoon en van compagnon naar opvolger. Die passie voor de natuur willen we delen. We hopen mensen te verrassen en te inspireren met KWALITATIEF HOOGWAARDIGE TUINPLANTEN. Daarvoor houden we het gehele proces in eigen hand zodat we snel kunnen schakelen. Zo werken we samen aan een GROENE GENERATIE waarbij iedereen zorgeloos kan genieten van exclusieve groene producten.

We noemen onszelf ook wel YOUR BOTANIC FRIENDS. Voor je vrienden wil je alleen het beste en samen kom je verder dan alleen. SAMENWERKING is de sleutel voor succes. En ons succes danken wij dan ook aan ons hardwerkende team en de partnerships met onze klanten, kwekers, afnemers, leveranciers en veredelaars. Dankzij die samenwerking zijn we sinds 1963 uitgegroeid tot een toonaangevend producent in Europa in de ontwikkeling, productie, verkoop en logistiek van tuinplanten. We kweken een COMPLEET ASSORTIMENT Japanse Esdoorns en Camellia. Daarnaast een INNOVATIEF ASSORTIMENT van exclusieve heesters, vaste planten en coniferen. Inmiddels kweken we op diverse locaties in binnen- en buitenland, de hoofdlocatie bevindt zich in Kaatsheuvel.

VAN SON & KOOT – YOUR BOTANIC FRIENDS

Anno 1963
SPECIALIST IN JAPANSE ESDOORN
Wereldwijde afzet in >20 landen
VERNIEUWEND ASSORTIMENT VAN TUINPLANTEN
Gehele proces in eigen huis; van vermeerdering tot logistiek
Let’s make the world greener together!